Originální dárky pro novomanžele

Překvapte novomanžele originálním dárkem

Byli jste pozváni na svatbu, ale nevíte, jaký dárek pořídit budoucím novomanželům? Nezoufejte a přečtěte si náš článek s několika tipy na krásné a originální svatební dary.

Svatební srdce

Velmi oblíbeným darem je dřevěné srdce velikosti 60 × 40 cm, na které můžete nechat vygravírovat (vyrýt laserem) jména novomanželů, datum svatby nebo cokoliv jiného. Slouží k uchování přání od svatebčanů psaných přímo na svatbě, a je tak krásnou vzpomínkou na svatební den.

Chci se o svatebním srdci dozvědět více.

Dárkové sety pro novomanžele

Dárek, který novomanželé mohou využít hned na svatební cestě, je dárkový set zahrnující bambusový podnos, prkénko, příbory a podtácky. Vše je vyrobeno z bambusu, na který můžete nechat vygravírovat text či obrázek dle vašeho přání.

V nabídce HOORAY.CZ naleznete dárkový set BASIC, který obsahuje výše popsané anebo set EXCLUSIVE, kde jsou navíc sluneční brýle s dřevěnými nožičkami, na které opět můžete nechat vygravírovat cokoliv dle vašich představ.

Dřevěné fotoalbum

Pro uložení vzpomínek na svatební den je ideální dřevěné fotoalbum, na jehož přední stranu je možné vygravírovat jména novomanželů, datum svatby nebo třeba svatební obrázek. Fotoalbum obsahuje 25 listů tvrdého a vysoce kvalitního papíru, na který je možné lepit fotografie z obou stran. Samozřejmostí jsou i pauzovací papíry, které slouží k tomu, aby se fotky neslepily dohromady. Celé album drží pohromadě díky kovové vazbě, kterou máme otestovanou a vydrží i opravdu velmi náročné používání – nehrozí tak, že by se svatební fotoalbum rozpadlo.

Prozkoumat detaily svatebního fotoalba.

Svatební hodiny

Dalším vhodným darem ke svatbě jsou nástěnné dřevěné hodiny se jmény novomanželů, datem svatby nebo třeba s vybranou fotografií. Stačí při objednávce zadat požadavky a naši grafici vám vytvoří návrh, který před výrobou schválíte. Představivosti se meze nekladou, koukněte do nabídky HOORAY.CZ a nechte si vyrobit dárek na míru.

Mám zájem o svatební hodiny.

Dárkové masivní prkénko

Radost novomanželům jistě udělá praktický dárek do domácnosti – např. masivní bukové prkénko o rozměrech 30 × 20 × 2 cm, na které vygravírujeme svatební motiv dle vašich požadavků. Inspirovat se můžete ve fotogalerii níže.

Pro odkaz na stránky produktu klikněte zde: svatební prkénka.

Fotka na dřevo

Pořiďte novomanželům fotografii, která nikdy nevybledne. Zašlete vybranou fotografii a my ji vyryjeme laserem do dřeva. Oproti tištěné fotce má gravírování velkou výhodu, že se neponičí ani nevybledne – vzpomínky tak zůstanou zachovány.

Chci si nechat vygravírovat fotku do dřeva.

Dřevěná deska se svatebním motivem

Nechte vygravírovat speciální vzkaz či svatební motiv dle vašich představ na dřevěnou desku s provázkem k uchycení fotografií nebo třeba peněz pro novomanžele.

Mám zájem o svatební desku.